sterrenbeeld ram

Sterrenbeeld Ram: alle specifieke karaktereigenschappen op een rij

Sterrenbeeld Ram hoort bij een geboortedatum tussen 21 maart en 21 april. Ben jij geprezen met het Ram sterrenbeeld? Dan horen de onderstaande karaktereigenschappen bij jou. Je leest positieve en negatieve herkenningspunten op het gebied van je carrière, relaties en natuurlijk seks en romantiek. Dit zijn dé specifieke eigenschappen van sterrenbeeld Ram.

Karakter sterrenbeeld Ram

Het karakter van de Ram laat zich het best omschrijven als recht door zee. Dit sterrenbeeld gaat altijd op zijn doel af. Zonder omwegen. De Ram heeft vertrouwen in zichzelf en straalt dit ook uit. Het sterrenbeeld van 21 maart tot 21 april wil altijd winnen en vaak lukt dat ook.
Dat komt door zijn tomeloze inzet, strijdlustigheid en enthousiasme. Ook overenthousiasme is de Ram niet vreemd. Dit sterrenbeeld is een leider op elk vlak. De sterke Ram gaat een discussie niet uit de weg. Ook een pittig conflict zal dit sterrenbeeld zeker niet vermijden.

Het Ram sterrenbeeld wil je liever niet tegenover je in een ruzie. Hun karakter kan opvliegend en soms zelfs onvoorspelbaar of agressief zijn. Er is één waarheid en dat is die van de Ram zelf. Toch kan het sterrenbeeld ook “sorry” zeggen tegen de juiste partner.

Positief Negatief

Vindingrijk Nonchalant
Vol met inspiratie Impulsief
Moedig Kort lontje
Opgewekt en positief Egoïstisch
Neemt graag het initiatief Streber

Carrière van een Ram

Het Ram sterrenbeeld voelt zich het beste binnen een uitdagende functie met voldoende afwisseling. Ook sociale contacten zijn daarbij heel belangrijk. De Ram wil vrijheid ervaren binnen zijn carrière. Daardoor zal de Ram zich het best kunnen ontwikkelen als de echte leider die hij is. Sterrenbeeld Ram houdt van zijn werk en is ook een echte ondernemer.

Omdat ze geboren leiders zijn, zijn Rammen ook perfecte bedrijfseigenaren of directeuren. Als de Ram zakelijke beslissingen neemt, moeten deze zo snel mogelijk resultaat opleveren.
Het sterrenbeeld Ram komt veel voor binnen leidinggevende en zorg & welzijn functies.

Positief Negatief

Houdt van zijn werk Heeft vrijheid nodig
Kan teams aansturen en leiden Moet constant uitgedaagd worden
Sociaal Moeite met werken onder een baas

Goede Ram carrière match

Ram sterrenbeeld kan het beste samenwerken met de Waterman. Beide sterrenbeelden zijn gedreven en verdoen hun tijd liever niet met zaken die er niet toe doen. Ook vullen ze elkaar aan. Waar de Ram een ster is in het leggen van sociale contacten, kan de Waterman als binnen no-time een goede oplossing vinden. Deze samenwerking is heel vaak een succes.

Slechte Ram carrière match

Sterrenbeeld Ram kan op de werkvloer niet zo goed overweg met Vissen. Dit sterrenbeeld is te gevoelig voor de impulsieve en daadkrachtige Ram. Een Vis kan moeilijk beslissen. De Ram kan dit wel waardoor er op het gebied van samenwerken conflicten kunnen ontstaan.

Relaties van het Ram sterrenbeeld

Op het gebied van relaties en liefde is er veel te vertellen over het sterrenbeeld Ram. Heb je een Ram als partner? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over loyaliteit en betrouwbaarheid. Het Ram sterrenbeeld is géén vreemdganger. Hij gaat, net zoals hij dat doet op het gebied van carrière, voor de volle 100% voor zijn of haar partner.

De Ram kan heel goed luisteren en troost bieden. Het glas is daarbij altijd halfvol in plaats van halfleeg. Maar, zoals het sterrenbeeld zelf in de relatie staat, zo wordt dat ook van de partner verwacht. De Ram wil zijn vrijheid behouden, maar wil wel teruggefloten worden.

Het Ram sterrenbeeld houdt ook op relatiegebied van uitdaging. Tussen de lakens, maar ook in de vorm van een goed gesprek. Daarnaast kan de Ram jaloers zijn, maar liefdesverdriet kennen ze niet. Dat komt omdat Rammen vooral in het heden leven.

Positief Negatief

Betrouwbaar Overheersend
Kan goed luisteren Moet uitgedaagd worden
Biedt troost Verveelt zich snel
Eerlijk en oprecht Heeft tegengas nodig

Goede Ram relatie match

Sterrenbeeld Ram voelt zich het fijnst in een relatie met een Leeuw, Tweeling of Weegschaal. Leeuwen en Rammen hebben veel overeenkomstige karaktereigenschappen. Soms kan het botsen omdat ze binnen de relatie allebei de heersende partij willen zijn.

Met Tweelingen heeft het Ram sterrenbeeld passievolle seks die altijd uitdagend is en nooit saai. De Weegschaal en de Ram voelen zich fysiek tot elkaar aangetrokken. Toch moet de Weegschaal soms water bij de wijn doen in bed. Rammen kunnen moeilijk bij te houden zijn.

Slechte Ram relatie match

Het Ram sterrenbeeld matcht op het gebied van relaties minder goed met de Kreeft. Kreeften zijn gevoelig en emotioneel. In een relatie met een Ram kunnen ze het gevoel krijgen onder de voet te worden gelopen. De Ram heeft geen geduld voor de gevoeligheid van de Kreeft. De Kreeft kan ook boos worden omdat de Ram recht voor z’n raap is.

Seks en romantiek sterrenbeeld Ram

Ohlala! Deel jij het bed met een Ram? Dan heb jij een seksrelatie waar de vonken vanaf spatten. Het mannelijke Ram sterrenbeeld heeft een enorme sex drive. Ze lopen over van de hartstocht en maken hun partner graag het hof. In bed gaat de Ram recht op zijn doel af.

Maar, lange langzame seks die een tikkeltje kinky is slaat dit sterrenbeeld ook zeker niet over. Ze zijn altijd opzoek naar hun grenzen. Ze kunnen ruw zijn, maar wel in de juiste zin van het woord. De Ram wil zijn of haar partner behagen. Ook met zachte en lieve woordjes.

Positief Negatief

Verleidelijk Soms ruw
Snel opgewonden Neemt genoeg met 5-minuten-seks
Speels Voorspel is niet altijd een must
Verlegt graag zijn of haar grenzen Romantiek hoeft voor de Ram niet
Wil zijn of haar partner behagen

Goede Ram seks match

Seks tussen een Ram en een Schorpioen staat altijd garant voor beslagen ramen. Beide sterrenbeelden houden van een stevig potje vrijen waarbij de grenzen snel vervagen. Zowel de Schorpioen als de Ram houden van een spelletje, maar blijven wel altijd bij zichzelf.

Slechte Ram seks match

Sterrenbeeld Ram vindt geen bevredigend seksleven bij de Kreeft of Vissen. De seks met de Kreeft is voor de Ram te veel gebaseerd op sfeer en emoties. Iets wat het Ram sterrenbeeld tijdens de seks liever links laat liggen. Ook Vissen passen in bed niet zo goed bij Rammen. Ze zijn ze hooggevoelig en kunnen schrikken van de ruwe aanpak die de Ram soms heeft.