astrolijn

Hoe werkt onze astrolijn?
Als u met een probleem of een vraag in uw maag zit, laat dan de moed niet in de schoenen zinken maar ga er actief mee aan de slag! Of het nu gaat om een kwestie die met uw werk te maken heeft of om iets uit de relationele sfeer, u kunt ons met uw vragen bellen en onze ervaren astrologen zullen u met raad en daad ter zijde staan. Zij kunnen u een handvat bieden in moeilijke tijden en zijn dag en nacht bereikbaar als u het even niet meer ziet zitten. Het gaat heel gemakkelijk: op internet of teletekst vindt u een overzicht van alle consulenten die voor u beschikbaar zijn. U laat zich verbinden met de consulent naar keuze of u kiest aan de hand van de door onze medewerkers ingesproken teksten de consulent uit, die het beste bij u past!

Onze consulenten hebben ieder een eigen gebied dat ze heel goed beheersen; ze maken bv. gebruik van tarotkaarten, van pendels of maken astrologische berekeningen ter ondersteuning van uw vragen. Als beller blijft u daarbij ten allen tijde volledig anoniem! U bepaalt ook zelf de duur en de inhoud van het gesprek. De betaling van ons voordelig minutentarief geschiedt eenvoudig met uw volgende telefoonrekening.

Onze consulenten hebben op talrijke gebieden ervaring. Veel van onze medewerkers hebben een ruime ervaring met astrologie en kunnen aan de hand van uw gegevens voor u een persoonlijk horoscoop trekken. Op hun specifieke manier ontvangen zij gegevens die ze u quasi als “doorgeefluik” aanreiken. U kunt echter ook een partner- of relatie horoscoop laten trekken als u in uw relatie even niet zo gelukkig bent. Zelfs als u jonge vader of moeder bent kunt u al een geboorte horoscoop van uw kind laten trekken! U zorgt er op deze manier voor dat uw kind uitgroeid tot een intelligent, zelfbewust kind dat heel sterk in zichzelf staat.

Ook op esoterisch gebied kunt u spraakmakende ontdekkingen doen: sommige van onze consulenten krijgen van gene zijde boodschappen door die ze met u kunnen delen. Op deze manier kunt u bepaalde kwesties, waar u mee worstelt, oplossen.

Het is echter ook mogelijk dat een kaartlegger voor u in zijn of haar kaarten kijkt en ziet waar uw krachten liggen. Zo krijgt u een ondersteuning krijgt op het levenspad dat u bewandeld. Er zijn verschillende kaarten waarmee een kaartlegger werkt: bv Lenormand-kaarten, Tarot-kaarten, Kipper-kaarten enz. Aan de hand van de kaarten die helemaal speciaal voor u tijdens het telefoongesprek gelegd worden, krijgt u een duidelijk beeld hoe u uw problemen kunt oplossen.

Ook bestaat er de mogelijkheid dat u uw dromen door een professionele duider laat uitleggen. In onze dromen verwerken wij die dingen die we overdag wel meegemaakt, maar nog niet verwerkt hebben. Als dromen steeds terug komen wil dat niet anders zeggen dan dat de situatie waarover gedroomd werd nog altijd bestaat. Er is dus werk aan de winkel!

U ziet het zelf: waar uw vraag ook over gaat of met welk probleem u ook worstelt: er zijn altijd mensen beschikbaar die u met hun kennis en ervaring telefonisch kunnen steunen en bereid zijn u te helpen. Het enige dat u hoeft te doen is het telefoonnummer van Astro Portaal te kiezen!!